Styret

Styret i Rieber & Søn tilfører viktig erfaring og kunnskap til vårt arbeid.

Styremedlemmer

 

Bjarne Rieber
Read more
Bjarne Rieber

Bjarne Rieber (f. 1936) representerer eierne i styret. Han bringer med seg førstehåndskjennskap til utviklingen av Rieber-konsernet, som i hans tid som leder og eier gikk fra å være et handelsselskap til å bli en betydelig industri-gruppering.

 

Close
Fritz Rieber
Adm. direktør
Read more
Fritz Rieber
Adm. direktør

Fritz Rieber er tidligere partner i Borea, og har erfaring innen bank og finans. Han har vært initiativtaker til en rekke selskaper og har styre- og styreledererfaring både fra børsnoterte og ikke-noterte selskaper.

Close
Marianne Mangschou Rieber
Read more
Marianne Mangschou Rieber

Marianne Mangschou Rieber (f. 1968) representerer eierne i styret. Hun er daglig leder og forlegger i Mangschou Forlag, en av Norges mest anerkjente utgivere av bøker for barn og ungdom.

 

Close
Helge Midttun
Styrets leder
Read more
Helge Midttun
Styrets leder

Helge Midttun (f. 1955) har utstrakt erfaring både fra styrearbeid og operasjonell ledelse. Av særlig verdi for Rieber & Søn er hans kunnskap innen sjømat, næringsmidler og den marine sektoren. Midttun har vært konsernsjef i Aker BioMarine, Fjord Seafood og Det Norske Veritas. Han sitter i styret i havbruksgruppen Cermaq og flere andre selskaper.

Helge Midttun er siviløkonom fra NHH.

Close
Leif Teksum
Read more
Leif Teksum

Leif Teksum (f. 1952) er en av Norges mest erfarne ledere. Til styret i Rieber & Søn har med seg bred strategisk og operasjonell erfaring og ekspertise, bygget ikke minst gjennom ledende i stillinger i finanssektoren. Han har vært en del av konsernledelsen i DNB siden 1991, med ansvar blant annet for store bedriftskunder og all internasjonal virksomhet.

Teksum er siviløkonom fra NHH.

Close